Bedrijven

Voor bedrijven hebben wij diverse mogelijkheden, diensten en producten. Wilt u elke week een vers boeket bloemen op de balie, heeft u een afscheidscadeau nodig voor een medewerker of wilt u weten waarom hydrocultuur zo geschikt is voor bedrijven? Op deze pagina leest u er alles over.

Bedrijfsabonnement

Een vrolijk boeket bloemen op de balie, een leuke plantenbak in de kantine, er zijn eindeloos veel mogelijkheden om uw bedrijf op te fleuren met bloemen. Hiervoor kunt u gebruik maken van een bedrijfsabonnement, u krijgt dan bijvoorbeeld elke week een vers boeket bloemen op uw balie. U bepaalt zelf wat voor product u wilt, de prijs en  wanneer en hoe vaak u het ontvangt.

Relatiegeschenken

Een medewerker die zoveel jaar in dienst is, iemand die afscheid neemt, kerstpaketten, een jarige of een gast, er zijn enorm veel redenen waarom u als bedrijf een bloemetje nodig heeft. Wij leveren diverse relatiegeschenken voor bedrijven en als u opzoek bent naar een fleurig en origineel cadeau, dan bent u hier op het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan:

– Wijnarrangementen
– Cadeaubonnen (eventueel ergens in verwerkt)
– Opgemaakt glas
– Boeketten

Zaalaankleding en hydrocultuur

Zaalaankleding is mogelijk bij evenementen of feesten, als u een grote ruimte moet opvullen is dit goed mogelijk met bloemen en planten. Heeft u een lege plek in uw bedrijf die wel wat fleurigs kan gebruiken, zoals de kantine of kantoren, denk dan eens aan planten op hydrocultuur. Hierbij worden planten in een bak geplaatst, hierover- en onder komen hydrokorrels. Deze korrels nemen het vocht op en geven dat af aan de planten wanneer dit nodig is. Hydrocultuur heeft bijna geen verzorging nodig en is daarom ideaal voor bedrijven.

 

Dit is slecht een deel van de mogelijkheden. Wij leggen u alle mogelijkheden graag uit in een gesprek, of kom langs in de winkel. Wij zijn ook te bereiken via:

info@bloemenhuisakkerman.nl
0596-634112

10171808_651844744884127_3699419162233408102_n

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial