Bedrijven

Wij werken veel samen met bedrijven en hebben eindeloos veel mogelijkheden. Door jarenlange ervaring kunnen wij je goed helpen met een advies op maat. Alle bedrijven, van klein tot groot en met elk budget, zijn welkom bij Bloemenhuis Akkerman! Wil je elke week een vers boeket bloemen op de balie, heb je een afscheidscadeau nodig voor een medewerker of wil je weten waarom hydrocultuur zo geschikt is voor bedrijven? Op deze pagina lees je er alles over.

Bedrijfsabonnement

Verse bloemen in het bedrijf… Daar word je toch vrolijk van? Een vrolijk boeket bloemen op de balie of een leuke luchtzuiverende plantenbak in de kantine, er zijn oneindig veel mogelijkheden om uw bedrijf op te fleuren met bloemen. Dit kan eenmalig of op structurele basis. In dat laatste geval helpen wij je graag om een passend bedrijfsabonnement samen te stellen, helemaal afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Je bepaalt zelf wat voor product je wel en juist niet wilt, de prijs en de frequentie.

Relatiegeschenken

Een medewerker die tien jaar in dienst is, afscheid neemt, een kerstpakket voor alle medewerkers, een jarige of een gastspreker… Er zijn enorm veel redenen waarom je als bedrijf een bloemetje nodig hebt. Wij leveren diverse relatiegeschenken voor bedrijven. Als je opzoek bent naar een fleurig en origineel cadeau, dan ben je hier op het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan:

– Wijnarrangementen
– Cadeaubonnen (eventueel ergens in verwerkt)
– Opgemaakt glas
– Boeketten
– Plantenarrangementen voor binnen of buiten

Zaalaankleding en hydrocultuur

Wij zorgen regelmatig voor zaalaankleding bij evenementen en feesten. Moet je een grote ruimte of een kaal podium opvullen? Denk dan eens aan bloemen en planten! Of heb je misschien een lege plek in het bedrijf die wel wat fleurigs kan gebruiken, zoals de kantine of de kantoren? Denk dan eens aan planten op hydrocultuur. Hierbij worden planten in een bak geplaatst, met zowel boven als onder hydrokorrels. Deze korrels nemen het vocht op en geven dat af aan de planten wanneer dit nodig is. Hydrocultuur heeft bijna geen verzorging nodig en is daarom ideaal voor bedrijven. Wil je er helemaal geen werk van hebben? Laat de verzorging dan aan ons over. Wij komen op structurele basis langs om de planten te verzorgen.

Dit is slecht een deel van de mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag wat er mogelijk is in jouw bedrijf. Wij zijn te bereiken via de mail (info@bloemenhuisakkerman.nl), telefonisch (0596-634112) of kom langs in de winkel!

IMG_0954

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial