Over ons

Bloemenhuis Akkerman is in 1954 opgericht door familie Akkerman. Dat maakt dat de winkel nu meer dan 60 jaar bestaat. In 1990 werd Bloemenhuis Akkerman een vennootschap onder firma (V.O.F) en in 1992 namen Heino en Marjon Vast de winkel over.

Bloemenhuis Akkerman staat voor hoogwaardige kwaliteit en is altijd vernieuwend. Wij hebben een ruim assortiment snijbloemen, planten, glas, aardewerk en nog veel meer. Ook voor rouw- en trouwarrangementen, zaalaankleding en relatiegeschenken ben je bij ons op het juiste adres. Wij staan met een gezellig en deskundig team klaar om u van passend advies te voorzien.

Ook bedrijven en organisaties kunnen wij ons terecht. Van een bosje bloemen voor die ene collega die afscheid neemt tot een wekelijks bloemetje op de balie, wij helpen je graag! Daarnaast kunnen wij helpen met originele relatiegeschenken, bedrijfsbeplanting of een zaalaankleding. Neem vooral contact met ons op voor een advies op maat.

Bezorgen

Wij bezorgen dagelijks in een groot gebied rondom Delfzijl. Omdat Bloemenhuis Akkerman is aangesloten bij de Fleurop, kun je via ons bloemen laten bezorgen in heel Nederland én in het buitenland. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kom langs in de winkel. Bestellen kan natuurlijk ook makkelijk en snel in onze webshop. Als je voor 13.00 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog bezorgd. Let op: dit geldt niet voor internationale orders.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial